
Пиріг зі шпинатом і бринзою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Рудь листкове 1000г
500 г.
Шпинат пучок 100г
200 г.
Бринза Кілія Балканська 45%
200 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Мак харчовий
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Бринзу порізати маленькими кубиками.
02
Шпинат розморозити і дуже добре віджати від зайвої рідини. При необхідності шпинат дрібно порізати.
03
До шпинату додати білок одного яйця. Посолити, поперчити. Додати бринзу. І все ретельно перемішати. Начинка готова.
04
Тісто розморозити, розгорнути. Порізати на смужки не менше 5-6 см. шириною.
05
На смужки тіста викласти начинку.
06
Акуратно злегка розтягуючи краї тіста і ховаючи всередину начинку, зліпити джгутики з тіста.
07
На деко постелити пекарській папір. По центру викласти перший джгутик у вигляді спіралі швом вниз.
08
Викласти всі інші джгутики по спіралі. До жовтка додати чайну ложку води, злегка збити, добре змастити жовтком верх пирога. Зверху посипати маком.
09
Поставити в розігріту до 180°C духовку. Випікати 40-50 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)