
Шарлотка з медом і корицею
Улюблена страва всіх ласунів – шарлотка – традиційно готується з кисло-солодких яблучок, запечених в ніжному бісквітному тісті. Завдяки простоті приготування, божественному смаку і незвичайній красі чудова шарлотка стала настільки популярною, що між кухнями двох держав навіть виникли суперечки, кому ж насправді належить цей кулінарний шедевр. Існує легенда, що якийсь французький кондитер вперше приготував цей пиріг і присвятив його своїй коханій – Шарлотті. Проте англійці стверджують, що шарлотка – один з різновидів знаменитого англійського пудингу. Історія історією, а ми пропонуємо насолодитися ніжним смаком і неповторним ароматом шарлотки з медом і корицею.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
150 г.
Сода харчова 500г
3 г.
Спеція Кориця мелена
5 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Мед Літній Мед 750г
30 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
300 г.
Етапи приготування
01
На водяній бані розтопити вершкове масло і мед. Яйця з содою і корицею збити. Додати просіяне борошно і збити. Додати масло і мед. Довести тісто до однорідної консистенції.
02
Духовку розігріти до 200°C. Яблука помити, очистити, видалити серцевини і нарізати скибочками. Викласти яблука у форму, залити тістом і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 40-45 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)