
Теплий салат з гарбузом і кедровими горішками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
400 г
Салат Грецький
100 г
Горіх кедровий Kilojo сушений 50г
30 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
40 мл
Масло вершкове домашнє
30 г
Орегано Metro Chef подрібнений сушений 110г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Сир Фета Світ Сир 45%
100 г
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 200 градусів. Гарбуз очистити від шкірки і насіння, нарізати невеликими кубиками. Деко застелити пергаментним папером.
02
Викласти гарбуз, додати сіль, перець, орегано. Збризнути гарбуз оливковою олією і покласти шматочки вершкового масла. Запікати гарбуз близько 15 хвилин.
03
Фету розкришити руками. На порційну тарілку викласти листя салату, теплий гарбуз, фету. Посипати кедровими горішками. Для заправки використовувати суміш оливкової олії, спецій і вершкового масла, які залишилися після запікання. Заправити нею салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)