
Салат із креветок з печінкою тріски
Салати бувають різними. Існує незліченна кількість рецептів салатів на кожен випадок життя. І всі вони по-своєму гарні. А як приємно їсти салати - адже, це така страва, яка чомусь ніколи не набридає. Ось такий от феномен салату. Сьогодні ми вам представляємо теж дуже чудовий і смачний салатик. Такий салат вдвічі, а то і втричі приємно робити, тому що по-перше, на його приготування у вас піде всього п'ятнадцять хвилин. По-друге, тут не так вже й багато інгредієнтів. А по-третє, це просто смачний і неймовірно корисний салат. Адже, креветки - це рекордсмени серед морепродуктів за вмістом поліненасичених жирних кислот та інших дуже корисних мікроелементів.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печінка тріски Banga 121г
200 г.
Креветки 90/120
200 г.
Салат Варшавський
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
З печінки тріски злити олію. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.
02
Салат помити, просушити, нарвати руками. Креветки відварити в підсоленій воді.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)