
Салат з цибулею і оливками
До неподобства простий і дивовижно смачний салатик, який скрасить Ваше святкове застілля або сімейний обід. Всього два інгредієнти – хрустка ріпчаста цибуля і кисленькі оливки – здивують Вас багатою палітрою смаків. А все завдяки ароматної заправки з рослинної олії і оцту (бажано використовувати бальзамічний), яка зробить навіть таку звичайну закуску неймовірно пікантною і вишуканою. Такий салатик неодмінно оцінять вегетаріанці і ті, хто дотримується посту. Якщо бажаєте отримати більш несподівані смакові нотки, сміливо додавайте дольки апельсинів – і отримаєте традиційний марокканський салатик. Яскравий, свіжий, легкий і неймовірно смачний, він подарує неповторні хвилини задоволення.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
200 г.
Оливки Losada Гордаль
200 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
5 мл.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
20 мл.
Етапи приготування
01
Цибулю очистити від лушпиння і нарізати півкільцями. Додати оливки без кісточок. Змішати сіль, олію, оцет. Всі інгредієнти з'єднати. Додати соус і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)