
Піперада (овочевий гарнір)
Ви часто задумуєтесь, чого б такого приготувати на вечерю, щоб страва була смачною, корисною і низькокалорійною? Звичайно, їсти жирне і ситне проти ночі - не найкращий варіант. У такому випадку спробуйте приготувати овочевий гарнір. Адже овочі мають у собі багато корисних вітамінів і мінералів, вони не залишають тяжкості в шлунку, ну і, звичайно ж, не жирні. Це ідеальний варіант для спокійної сімейної вечері. Якщо правильно приготувати овочі, вони будуть смачні і, навіть, дуже поживні. Тим більше, що в нашому рецепті овочі треба тушкувати, а не смажити. А це ще один плюс страви, адже тушковані овочі набагато корисніші.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сіль Єгипет
за смаком
Часник
2 зуб.
Помідори рожеві фасовка
1 кг.
Перець Каппа солодкий
250 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 кг.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
50 мл.
Етапи приготування
01
Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями. Перці помити, видалити насінні коробки й нарізати смужками. Помідори помити, очистити від шкірки (опустити в окріп, а потім у крижану воду) і нарізати кубиками або скибочками.
02
Розігріти олію у сковороді, обсмажити цибулю, потім додати перець і тушкувати близько 10 хвилин. Потім додати помідори і тушкувати близько 60 хвилин на дуже маленькому вогні. Часник очистити від лушпиння, окремо обсмажити і додати до овочів.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)