
Лосось із соусом із сметани і щавлю
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля червона
1 шт.
Сидр Toosecco Яблуко сухий 5% 0,33л
500 мл.
Щавель пучок 100г
200 г.
Сметана ХМЗ 20%
100 г.
Лимон
1 шт.
Помідор
2 шт.
Лосось шматок охолоджений
800 г.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
У глибоку каструлю додати сидр, поставити на сильний вогонь, всипати подрібнений червоний цибулю, уварити на третину.
02
Додати в сковороду сметану, вичавлений лимонний сік і щавель, тушкувати 2 хвилини, при цьому постійно помішуючи.
03
Додати в сковороду очищені від шкірки і дрібно нарізані помідори, додати сіль і перець за смаком, зняти сковороду з вогню.
04
В окремій сковороді обсмажити на вершковому маслі лосось, протягом 2 хвилин з кожного боку.
05
При подачі викласти лосось на тарілку, полити зверху соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)