
Кололік - вірменський суп із баранини
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Ошийок баранина на кістці стейк охолоджений
1000 г.
Рис круглозернистий
1/2 ст.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Петрушка 70г
1 пучок.
Кінза 70г
1 пучок.
Базилік у горщику
5-6 великих листочків
Томати Гурман очищені у власному соку 430г
500 г.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
3 ч. л.
Цибуля ріпчаста молода
3 шт.
Часник
2 зубчики
Крупа манна фасована
2 ст. л.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Картопля молода
5 шт.
Спеція Хмелі-сунелі
2 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Суміш перців
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо вимити, покласти в каструлю з водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння і зняти піну. Додати сіль, суміш перців варити на слабкому вогні протягом години.
02
Тим часом відварити рис і остудити його.
03
Цибулю очистити, дрібно нарізати і обсмажити у вершковому маслі до прозорості. Всю зелень дрібно насікти, змішати з рисом і смаженою цибулею. Додати сіль, суміш перців і перемішати.
04
Картоплю очистити, нарізати великими часточками і залити холодною водою.
05
Часник дрібно насікти.
06
Готове м'ясо витягти з бульйону і остудити протягом 20 хвилин. Бульйон зняти з вогню, процідити і накрити кришкою.
07
М'ясо відділити від кістки і подрібнити в блендері. Додати манну крупу, яйця, 1 ч. л. хмелі-сунелі, сіль і суміш перців. Гарненько перемішати.
08
У бульйон викласти картоплю і томати (цілі) разом із соком. Поставити на вогонь, довести до кипіння і додати томатну пасту і 1 ч. л. хмелі-сунелі. Варити на слабкому вогні 5-7 хвилин.
09
З готового фаршу зробити тефтельки розміром з невелике яйце, всередину кожної покласти начинку з рису і зелені. Тефтельки повинні вийти щільними і надійними, щоб в процесі варіння не розвалилися.
10
Викласти тефтелі в бульйон на ложечці акуратно. Тепер додати часник і залишки рисової начинки із зеленню і цибулею. Включити мінімальний вогонь і варити протягом 5 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)