
Біляші з м'ясом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко 2,5% 900г
150 мл.
Борошно 7 1кг
2,5 - 3 ст.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
1 пакетик
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Сіль Єгипет
1/2 ч. л.
Фарш яловичий
500 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
50 - 60 г.
Спеція Перець духмяний мелений
за смаком
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
150 - 200 мл.
Етапи приготування
01
Приготувати тісто. Змішати тепле молоко, борошно, яйце, сухі дріжджі, цукор, сіль (1/4 ч. л.). Замісити тісто. Почекати поки тісто збільшиться вдвічі.
02
Тісто розділити на кульки і дати їм піднятися.
03
Ріпчасту цибулю потерти на тертці, змішати з яловичим фаршем, додати сіль, перець, воду. Добре перемішати фарш.
04
Кульки розкатати, покласти всередину фарш і защипнути краї так, щоб середина залишилася відкритою.
05
У сковороді розігріти олію. Викласти біляші на сковороду відкритою стороною вниз.
06
Обсмажити біляші з двох сторін, потім довести під кришкою на маленькому вогні до готовності тіста і фаршу. Біляші з м'ясом готові. Приємного апетиту!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)