
Тушковані гриби у винному соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
100 г
Борошно пшеничне вищий гатунок
15 г
Гриби Гливи
1,4 кг
Вино Giacondi червоне сухе 12% 3л
400 мл
Бульйон Vitana овочевий 1,1кг
400 мл
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
50 г
Часник
4 зуб.
Петрушка 70г
15 г
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Розтопити вершкове масло в сковороді на середньому вогні. Додати борошно і добре перемішати. Трохи обсмажити борошно до злегка коричневого кольору.
02
Гриби помити і нарізати кубиками. Цибулю і часник очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Додати до борошна нарізані гриби, вино, бульйон, цибулю, часник.
03
Довести овочеву суміш до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і тушкувати близько 40 хвилин. Гриби повинні стати м'якими, а соус трохи загуснути. Додати сіль і перець. Петрушку помити, просушити, дрібно нарізати. Подавати гриби гарячими, посипавши петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)