
Заварний крем
Так-так, всі ми знаємо і пам'ятаємо смак заварного крему. Напевно, найчастіше цей смак асоціюється з тортом "Наполеон". Мабуть майже кожна мама хоч раз пекла його на якесь свято або ж навіть просто так. І можливо майже кожен вже не раз пробував варити заварний крем сам. Але ж немає нічого краще, ніж ще раз нагадати те, що, здавалося б, і так відомо. Витративши всього 15 хвилин свого часу на приготування крему - і хороший десерт вже майже готовий! Адже його можна використовувати не тільки як крем до певного торту . Ним можна мазати різні коржі, або навіть печиво. Досить чергувати шари: печиво і крем. Коли печиво просочиться, воно буде м'яким, а смак - непередаваним.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
500 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
4 шт.
Борошно 7 1кг
50 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Молоко потрібно закип'ятити.
02
Жовтки розтерти із цукром, додати ванільний цукор і борошно. Добре перемішати.
03
У жовтки влити гаряче молоко і перемішати.
04
Поставити масу на вогонь і варити до загустіння.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)