
Сливовий джем з анісом
Пам'ятаєте, як у дитинстві краща солодість для дітей був джем. Його намазували на хліб і йшли з ним на вулицю. Це були найкращі ласощі на світі. Не важливо з яких ягід був джем. Найголовніше, щоб він був густим, добре намазувався на хліб і не розтікався, так як з цею намазаною, солодкою скибкою хліба з джемом діти любили ходити по вулиці.
Ось і ми зараз пропонуємо вам приготувати сливовий джем з анісом. Він відмінно підійде для того, щоб задовольнити ваших найменших чад, тобто він відмінно підійде для намазування на хліб і не буде розтікатися, бо буде густим, а також джем може стати вам відмінною начинкою для пирога.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Слива темна
1 кг
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 кг
Спеція Аніс
10 г
Спеція Імбир мелений
5 г
Лимон
120 г
Вода негазована Аквуля 2л
125 мл
Етапи приготування
01
Сливи помити, нарізати на четвертинки і видалити кісточки. Покласти нарізані сливи в каструлю, додати цукор, сік одного лимона, воду і спеції. Довести суміш до кипіння, перемішуючи, поки цукор не розчиниться.
02
Постійно помішуючи варити на невеликому вогні близько 40 хвилин. В міру утворення пінки необхідно її знімати. Готовий джем охолодити, розлити по стерилізованим банкам і закрити кришками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)