
Желе з цитрусових з горілкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Скатертина Прованс Лимони 120х136см
3 шт.
Апельсини 1кг
3 шт.
Лайм
3 шт.
Желе Еко Вишня 81г
3 шт.
Горілка Хортиця Класична 40% 0,5л
1 ст.
Вода негазована Аквуля 2л
3 ст.
Етапи приготування
01
Візьміть кожен лимон (апельсин, лайм) і поріжте його навпіл, але не прорізайте до кінця. Пальцями обережно і повільно витягніть всю м'якоть так, щоб залишилася шкірка. Це дійсно займає трохи часу, але воно того варте.
02
Помістіть цитрусові шкірки у форму для випічки так, щоб вони щільно прилягали один до одного. Відкладіть в сторону.
03
У великій мисці змішайте желе з окропом, поки воно не розчиниться. Вмішайте горілку, охолоджену воду іобережно вилийте це все у шкірочки.
04
Охолодіть заповнені шкірки і акуратно наріжте на часточки гострим ножем.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)