
Кокосовий сорбет
Всі, напевно, знають, що сорбет - це дуже смачне морозиво. Але далеко не всі обізнані про походження його. Спочатку сорбет (або шербет) був традиційним напоєм в країнах Сходу. Роблять його із шипшини або кизилу з додаванням різних спецій. Але в наш час кулінари називають шербетом прохолодні напої з фруктів або ягід (не тільки шипшини). Слово «шербет» запозичене з турецького «Şerbet» і позначає воно дуже просте слово "напій" . А потім почали робити і сорбет морозиво, яке схоже на аналогічний напій, тільки в замороженому вигляді. Рецепт нашого морозива не із фруктів, але теж дуже смачний. Адже кокосове молоко таке ніжне, смачне і корисне.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кокосове молоко Suree 165мл
430 мл
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г
Стружка кокосова
400 г
Сіль Єгипет
5 г
Етапи приготування
01
Налити кокосове молоко в маленьку каструлю, додати кокосову стружку, цукор і дрібку солі.
02
Довести до кипіння на середньо-повільному вогні і варити, помішуючи, декілька хвилин, поки цукор не розчиниться.
03
Зняти з вогню і охолодити. Процідити суміш у миску через сито, вичавлюючи з кокосової стружки всю рідину. Викинути стружку.
04
Охолодити основу для сорбету в холодильнику.
05
Перекласти в тару з щільною кришкою і прибрати в морозильну камеру.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)