
Кавово-горіховий тортик в мікрохвильовій печі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кава розчинна 70г
3 ч. л.
Цукерки Roshen Mont Blanc Крем-праліне з подрібненим лісовим горіхом
1 жменя
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Борошно 7 1кг
85 г.
Цукрова пудра Aro 250г
160 г.
Масло вершкове домашнє
110 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Яйця збити з розтопленим вершковим маслом (85 г.), цукровою пудрою (85 г.) і розчинною кавою (2 ч. л.).
02
Додати борошно і горіхи. Перемішати до однорідної маси.
03
Залити отриману масу в ємність для мікрохвильовій печі і поставити на максимальну потужність на 2 хвилини. Потім зменшити до середньої температури і поставити ще на 2 хвилини. Верхівка повинна піднятися і перестати бути м'якою.
04
Якщо торт не готовий, то поставити ще на 1-2 хвилини.
05
Для приготування крему перемішати до однорідної маси каву (1 ч. л.), молоко, вершкове масло (25 г.), цукрову пудру (80 г.) Зверху намазати торт отриманим кремом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)