
Торт "Монастирська хата"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сметана ХМЗ 20%
400 г.
Борошно 7 1кг
300 г.
Сода харчова 500г
5 г.
Маргарин Olkom столовий 82,2%
150 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
3 ст. л.
Повидло Aro абрикосове 1350г
5 ст. л.
Вафлі Бісквіт-Шоколад Шоколад-трюфель 50г
50 г.
Етапи приготування
01
Насамперед необхідно розігріти маргарин з цукром. Додати до них сметану і перемішати. Додати борошно з содою. Перемішати, а потім замісити пишне еластичне тісто. Охолодити його 15 хвилин. Розділити тісто на 10 рівних частин.
02
Взяти повідло і додати до нього одну столову ложку борошна та перемішати. Кожен шматочок тіста розкачати в прямокутник і посередині покласти начинку з повідла. Скрутити і защіпити тісто так, щоб вийшли трубочки з начинкою всередині. Запікати трубочки з тіста на змащеному деко в духовці при 200ᵒC, близько 20 хвилин.
03
Збити сметану з цукром і змастити отриманою сумішю торт. Перший шар - це 4 пісочні трубочки з начинкою, потім три трубочки, потім дві і зверху одна. Полити торт кремом зверху та посипати тертим шоколадом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)