
Йогуртовий пиріг з гранатом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кардамон Еко 6г
5 г.
Крупа манна фасована
125 г.
Борошно 7 1кг
125 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г.
Цукрова пудра Aro 250г
150 г.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
150 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
5 г.
Сік гранатовий відновлений 1л
200 мл.
Гранат еліт
200 г.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 200°C. Змішати манну крупу, кардамон, просіяне борошно, розпушувач і 125 грам пудри. Збити йогурт, яйця і ваніль, потім додати борошняну суміш і перемішати до однорідної консистенції. Гранат розібрати на зерна.
02
Тісто вилити у форму (заповнювати на половину) і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 30 хвилин. Сік уварити на половину з пудрою. Змішати сироп із зернами граната і прикрасити пиріг.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)