
Пиріг з куркою і грибами в горщиках
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Геркулес листкове дріжджове заморожене 1кг
250 г
Масло вершкове домашнє
25 г
Куряче філе Алан варено-копчене
250 г
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г
Гриби Гливи
200 г
Борошно пшеничне вищий гатунок
30 г
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
15 мл
Кмин Еко римський 15г
10 г
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
1 шт.
Пюре Milupa Зелений горошок 125г
30 г
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Гриби помити і нарізати кубиками. Тісто повністю розморозити. Розкачати тісто і вирізати з нього 4 кола, трохи більші, ніж горщики для запікання.
02
Куряче філе нарізати кубиками або скибочками. У сковороді розтопити масло і обсмажити курку до готовності. Перекласти курку на тарілку.
03
Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. На сковороду викласти цибулю і смажити близько 5 хвилин. Додати гриби і зелений горошок. Тушкувати близько 10 хвилин. Додати до овочів борошно, перемішати, потім додати молоко. Додати спеції, довести до кипіння і тушкувати близько 5 хвилин.
04
Курку перекласти до грибів разом з кмином, тушкувати 2 хвилини. Розігріти духовку до 220 градусів. Відокремити жовток від білка і трохи збити жовток виделкою. Перекласти начинку в 2 горщика і зверху накрити 2 кружальцями тіста кожен. Щільно заліпити краї і зверху змастити жовтком. Випікати 20-25 хвилин до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)