
Вівсяні кекси
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
250 г
Цукрова пудра Aro 250г
15 г
Масло вершкове домашнє
30 г
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
250 мл
Пластівці вівсяні Козуб Продукт Найніжніші 300г
250 г
Насіння гарбузове Смок 150г
40 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г
Мед Літній Мед 750г
40 г
Етапи приготування
01
Розігріваємо духовку до 250 градусів.
02
Змащуємо форму для випікання вершковим маслом.
03
Висипаємо борошно і цукор у велику миску. Додаємо масло. Руками перемішуємо борошно з маслом до однорідного стану.
04
Додаємо молоко, постійно перемішуючи.
05
Додаємо пластівці та вимішуємо суміш до утворення однорідного та легкого тіста.
06
На столі розкачуємо тісто завтовшки 4 сантиметри. Склянкою або чашкою витискаємо кекси.
07
Викладаємо в форму, зверху посипаємо насінням та випікаємо в духовці близько 12-15 хвилин до утворення золотистої скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)