
Кубанські сирники
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
400 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Масло вершкове домашнє
250 г.
Часник
5 зуб.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
500 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Просіяти борошно, потім змішати з сіллю і розтерти руками з вершковим маслом. Вершкове масло має бути кімнатної температури.
02
Влити в вершково-пшеничний пісок молоко і замісити тісто. Готове тісто на півгодини треба покласти в холодильник.
03
Перед приготуванням пирога дістати тісто з холодильника , дати йому трохи постояти при кімнатній температурі, розкачати і викласти тонким шаром на деко.
04
Сир натерти на крупній тертці і змішати з часником і яйцями. Суміш цю рівномірно викласти поверх тіста.
05
Поставити деко в духовку, розігріту до 180°С, на 30 хвилин. Готовий пиріг нарізати на невеликі прямокутні шматочки і дати їм охолонути.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)