
Фруктова піца
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
110 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Лимон
2 шт.
Ванілін Pripravka 2г
1 ч. л.
Борошно 7 1кг
250 г
Сода харчова 500г
1/2 ч. л.
Сіль Єгипет
1/4 ч.л.
Морозиво Лімо вершковий сир-лічі-смородина 80г
225 г
Цукрова пудра Aro 250г
1/4 ст.
Полуниця
200 г
Чорниця швидкозаморожена
100 г
Персик
2 шт.
Ківі Flora Голд, 2шт
1 шт.
Етапи приготування
01
Розігрійте духовку до 175 градусів.
02
Вершкове масло збийте з 2/3 ст. цукру у міксері. Додайте яйце, цедру 1 лимона і ванілін. Перемішайте.
03
В окремій мисці змішайте борошно, соду і сіль. Збийте вінчиком.
04
Змішайте обидві суміші і замісіть тісто міксером до однорідної маси.
05
Викладіть тісто у форму для піци, змащену маслом. Розтягніть і розпряміть. Випікайте 10-12 хвилин до золотисто-коричневої скоринки. Повністю охолодіть перед тим, як наносити начинку.
06
Для крему змішайте вершковий сир, 1/3 ст. цукру, цукрову пудру, цедру 1 лимона і сік лимона, збийте до однорідної повітряної маси і нанесіть рівномірно на охолоджену основу.
07
Прикрасьте нарізаними фруктами. Поставте в холодильник для повного охолодження.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)