
Вишневий кекс на сметані
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
350 г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
300 г
Сметана ХМЗ 20%
200 г
Масло вершкове домашнє
200 г
Вишні упаковка 500г
600 г
Лимон
30 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
10 г
Коньяк Frapin 40% 0,7л
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Вишню вимити, перебрати, видалити кісточки. Посипати вишню 3 столовими ложками цукру і збризнути коньяком. Прибрати в холодильник мінімум на 30 хвилин.
02
Збити яйця з рештою цукру до білого кольору. Додати розм'якшене вершкове масло і знову збити.
03
Додати сметану, цедру чверті лимона і добре перемішати.
04
Високу і довгу форму для кексу змастити вершковим маслом або викласти в неї папір для запікання. Помістити у форму тісто. Зверху помістити вишню без соку.
05
Випікати кекс з вишнею в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці близько 50-60 хвилин. Перевіряти готовність дерев'яною зубочисткою, вона повинна виходити з кексу сухою, без налиплих крихт тіста.
06
Готовий кекс охолодити у формі. Подавати теплим або остиглим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)