
Баниця
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
640 г.
Бринза Кілія Балканська 45%
250 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
6 шт.
Олія соняшникова салатна 500мл
40 г.
Оцет Столовий 9% 1л
20 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Масло вершкове домашнє
60 г.
Етапи приготування
01
Змішати борошно, 1 яйце, вершкове масло (20 г.), оцет. Замісити тісто.
02
На тертці подрібнити бринзу, змішати її з яйцями (3 шт.) і молоком.
03
Із тіста сформувати 12 коржів. Змастити коржі вершковим маслом (20 г.), накласти одна на іншу і розкачати два листа за розмірами деко.
04
Один лист викласти на деко, змащене олією. Зверху рівномірно нанести сирний фарш і накрити його іншим розкатаним листом тіста.
05
Краї листів з'єднати, витягнувши трохи нижній лист і накрити їм верхній. Зробити кілька проколів виделкою, скропити добре розігрітим вершковим маслом (20 г.) і залити 2 збитими яйцями.
06
Випекти в середньо нагрітій жаровій шафі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)