
Банановий татін
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
230 г.
Банани SantaVita сушені 100г
4 шт.
Масло вершкове домашнє
210 г.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
75 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
50 мл.
Напій газований Berryland Кава 0,33л
6 ст. л.
Сіль Єгипет
1 щіпка
Етапи приготування
01
Змішати борошно з сіллю, яєчний жовток збити з холодною водою.
02
У борошно з сіллю додати нарізане кубиками вершкове масло (160 г.) і збитий з водою жовток. Замісити тісто, поставити його на 30 хвилин у холодильник.
03
Очищені банани нарізати кружечками і покласти у форму для запікання.
04
На сковорідці розтопити 50 г. вершкового масла і 75 г. цукру. Довести карамель до кипіння, постійно помішуючи. Влити вершки і варити, помішуючи, 1 хвилину. Залити банани карамеллю.
05
Розкачати тісто за розміром трохи більше, ніж форма для випікання. Накрити тістом банани, сформувати стінки пирога, загинаючи краї всередину.
06
Поставити татін в розігріту до 200°C духовку. Випікати 20-25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)