
Яблучні кекси з курагою пісні
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
300 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
90 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
10 г
Кориця Еко мелена 20г
7 г
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
5 шт.
Курага Узбекська
100 г
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
100 мл
Етапи приготування
01
Курагу дрібно порізати.
02
Яблука помити і відварити в пароварці або запекти до м'якості. Потім очистити, видалити серцевину і подрібнити блендером в пюре.
03
Борошно, цукор, розпушувач, корицю і курагу змішати у великій мисці. Яблучне пюре змішати з рослинною олією.
04
З'єднати пюре та олію з сухими інгредієнтами.
05
Змастити форми рослинною олією, перекласти в них тісто. Пекти при 180°C градусах, перевіряючи дерев'яною паличкою – вона повинна виходити з тіста сухою (перевіряти починайте хвилин через 30 після початку випічки).
06
Охолодити на решітці, посипати кекси цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)