
Рулети з лаваша
Чудове рішення ситуації, коли гості прийшли несподівано, це зробити смачну і швидку закуску, щоб було чим пригостити, поки готуються основні страви. Один з варіантів такої закуски - рулет з лаваша. Річ у тім, що такий рулет можна зробити, потім порізати на шматочки і так подавати. Робити його дуже швидко, а шматочків виходить досить багато. Тому вам вдасться нагодувати трохи ваших гостей, щоб вони не нудьгували. Або ж можна приготувати таку закуску собі на роботу - варіантів багато, а рецепт простий.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Лаваш Ifood вірменський тонкий 300г
1 листок
Форель філе-скибочки в олії слабосолена
200 г.
Сир плавлений Старокозачий Сир Плюс ковбасний копчений 50%
200 г.
Кріп 70г
невеликий пучок
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
невеликий пучок
Лимон
1 ст. л.
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
Етапи приготування
01
Змішати плавлений сир з дрібно нарізаним кропом, зеленою цибулею, соком і цедрою лимона. Форель нарізати тонкими пластинами.
02
Намастити лаваш вершковим сиром із зеленню. Розкласти по всій довжині пластини форелі, посипати перцем.
03
Згорнути в рулет, дати постояти при кімнатній температурі протягом 7-10 хв.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)