
Ікра щуки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Ікра щуки розморожена
250 г.
Цибуля
0,25 шт.
Лимон
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
1 ст.л.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
1 ст.л.
Кріп 70г
за смаком
Багет французький, шт
1 шт.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 180ᵒC. Багет нарізати тонкими скибочками, так. щоб він не розкришився. Скибочки викласти на деко, перед цим постелити на нього пекарський папір, поставити в духовку на десять хвилин. Хліб повинен підсохнути і стати схожим на чіпси. Вийняти його та дати йому охолонути.
02
Цибулю натерти на крупній тертці. З отриманої маси віджати сік.
03
Потім потрібно перемішати ікру з майонезом і вершками, додати цибулю і подавати з хлібними чіпсами, все це прикрасити частинкою лимона та окропу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)