
Торт із ананасами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
400 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Маргарин Olkom столовий 82,2%
125 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 пакетик
Какао-порошок Аромікс 100г
3 ст. л.
Кава розчинна 70г
2 ч. л.
Лікер Baileys Original 17% 0,7л
2 ст. л.
Сік Don Simon ананасовий 1л
100 г.
Олія соняшникова салатна 500мл
2 ч. л.
Етапи приготування
01
Збити яйця з цукром, ванільним цукром та кавою.
02
Розтопити маргарин на паровій бані. Додати до яєчної суміші, влити лікер і апельсиновий сік. Перемішати.
03
Борошно змішати з розпушувачем і какао, просіяти. Змішати з рештою суміші.
04
200 г. кілець ананаса дрібно порізати і дати стекти. Дно форми застелити пекарським папером і змастити соняшниковою олією.
05
Викласти половину тіста, посипати кубиками ананаса. Зверху викласти решту тіста.
06
Решту кілець ананасу розподілити зверху по тісту.
07
Духовку розігріти до 180°С. Випікати торт 40 хв.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)