
Літній овочевий салат
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля молода
200 г
Капуста цвітна Рудь швидкозаморожена 400г
150 г
Буряк
2 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Огірок короткоплідний
2 шт.
Цибуля
1 шт.
Квасоля зелена Frozen Fruit різана свіжоморожена 300г
50 г
Сметана Ферма 15% 300г
150 г
Часник
1 зуб.
Кріп 70г
50 г
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Лимон
50 г
Етапи приготування
01
Овочі помити. Капусту розділити на суцвіття, у квасолі відрізати хвостики. Картоплю очистити. Покласти картоплю і буряк в різні каструлі.
02
Закип'ятити воду. Залити окропом картоплю і буряк так, щоб вода лише злегка покрила овочі, посолити і варити 20 хвилин. У підсоленій воді відварити капусту і квасолю, приблизно 5-7 хвилин, щоб овочі не переварилися.
03
Поки овочі варяться, очистити яйця, порізати кубиками або скибочками. Огірки порізати кубиками, цибулю нашаткувати, кріп подрібнити. Часник очистити і подрібнити. Приготувати соус: з'єднати сметану, сік лимона, часник, кріп, сіль, перець.
04
Капусту і квасолю відкинути на друшляк, обдати холодною водою. Якщо суцвіття великі, то розділити, а квасолю - порізати. Варену картоплю порізати кубиками. Перемішати всі овочі і заправити соусом. В останній момент додати варений буряк, порізаний кубиками, щоб не пофарбувати салат. Якщо необхідно, овочі посолити і поперчити за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)