
Олів'є з гірчичною заправкою
Щоб внести нотки новизни у звичні, трохи обридлі страви, не бійтеся експериментувати. Салат "Олів'є" - улюблена для багатьох страва, що стала, можна сказати, обов'язковим атрибутом новорічного столу. Роками цей салат багато господинь подають на стіл, не змінюючи нічого в рецепті. Але ж від того, що Ви додасте в цей салат новий інгредієнт, він не стане гірше, а скоріше - навпаки. Отже, прийшов час змін. Почнемо з маленького нововведення, але воно додасть у смакову палітру страви нові відтінки. Заправку для "Олів'є" зробіть, змішавши традиційний для цього салату майонез із гірчицею. Ось таке маленький відступ від звичного рецепта. Впевнені, що з такою ж легкістю Ви додасте в "Олів'є" нові несподівані інгредієнти.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
200 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Горошок зелений Хуторок консервований 410г
160 г.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
10 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
40 г.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
200 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. З горошку злити рідину. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.
02
Картоплю помити, відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Шинку нарізати кубиками.
03
Гірчицю змішати з майонезом. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)