
Суп з нуту, перцю чилі і коріандру
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Нут
225 г.
Перець чилі червоний
3 шт.
Коріандр Еко горошок 20г
2 ст. л.
Кінза 70г
20 г.
Олія з насіння чорного кмину Life Extension 60 гелевих капсул
1 ст. л.
Сметана ХМЗ 20%
200 г.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Часник
6 зубчиків
Лимон
1 шт.
Куркума Еко 20г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
У холодній воді замочити горох нут на 12 годин.
02
Після чого воду злити, а горох промити.
03
Закип'ятити приблизно 2 літри води і засипати нут в киплячу воду. Коли вода знову почне закипати, знизити вогонь і варити так близько 1 години під кришкою.
04
На сковороді злегка прожарити насіння коріандру і кмину. Потім зняти їх з вогню і потовкти у ступці.
05
На цій же сковороді розтопити вершкове масло і додати, пропущений через прес, часник і дрібно подрібнений перець чилі (2 шт.), А також товчені спеції. На слабкому вогні прожарити хвилин 5, потім додати куркуму і ще трохи витримати на сковороді, постійно помішуючи.
06
Коли нут зваритися, бульйон злити в окремий посуд, а нут перекласти в кухонний комбайн. Додати півсклянки бульйону і перемолоти в однорідну масу.
07
Акуратно зняти з лимона цедру і додати її в комбайн. Також додати туди кінзу, спеції зі сковороди і трохи бульйону. Добре перемішати.
08
Потім вміст комбайна перекласти в каструлю, залити залишком бульйону і довести до кипіння. Додати сіль і перець за смаком і варити на слабкому вогні 30 хвилин.
09
Подавати суп варто теплим зі сметаною і лимонним соком. Також можна приправити подрібненим перцем чилі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)