
Перець, фарширований бринзою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець Болгарський
800 г.
Бринза Кілія Балканська 45%
200 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
100 г.
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Етапи приготування
01
Перець помити і викласти на деко.
02
Деко поставити в розігріту до 220°C духовку і випікати не більше 15 хвилин інакше перець може підгоріти і потім буде розпадатися.
03
Гарячі перці зняти з деко і покласти в пакет, який потім зав'язати.
04
Бринзу викласти в миску і гарненько розім'яти ложкою. Додати туди 1 яйце і добре перемішати.
05
Коли перці охолонуть, вийняти їх з пакета й акуратно зняти з них шкірку. Деяку частину шкірки можна залишити, якщо погано зчищається.
06
Відрізати верхівку перцю і вичистити все насіння.
07
Потім нафарширувати перці бринзою, але небагато і не щільно. Перці злегка приплюснути.
08
Решту яєць розбити в миску і збити виделкою до однорідної маси.
09
Фаршировані перці обваляти в яєчній масі і в панірувальних сухарях.
10
На сковороді розігріти олію, покласти туди перці і обсмажити з обох боків до золотистого кольору. Подавати страву краще теплою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)