
Начос
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія кукурудзяна Кама нерафінована 500мл
500 мл.
Борошно пшеничне вищий гатунок
50 г.
Приправа Prymat Паприка солодка мелена 18г
4 г.
Сіль Єгипет
4 г.
Спеція Кориця мелена
4 г.
Борошно кукурудзяне Сто Пудов 500г
180 г.
Борошно рисове Sacramento 900г
100 г.
Спеція Перець чорний мелений
4 г.
Сметана ХМЗ 20%
100 г.
Перець солодкий Palermo Tri-Color нарізаний пастеризований 500мл
1 шт.
Сир Armando Чеддер
100 г.
Етапи приготування
01
Спочатку просіяти борошно. Додати сіль та спеції.
02
Залити гарячою водою. залишити на 20 хвилин. Потім додати рисове борошно. При замішуванні тіста додати кукурудзяну олію (20 г.).
03
Наприкінці додати трохи пшеничного борошна для еластичності тіста. Розділити тісто на кульки. Розкачати кожну кульку між листами паперу для випікання.
04
Розділити, отримане коло на 8 частин (вийдуть трикутники). Нагріти кукурудзяну олію в кастрюлі. Кинути кілька трикутників по одному, помішувати, щоб вони не злиплися. Трикутники повинні набути золотистого кольору та стати хрусткими.
05
Викладати чіпси на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію. Обсушені чіпси покласти на деко, на кожен виріб викласти чайну ложку густої сметани, нарізані шматки солодкого перцю, зверху засипати тертим сиром. Поставити в духовку на 3 хвилини. Подавати начос чіпси на листках салату з нарізаною цибулею, оливками та соусом Сальса.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1) (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)