
Курячі шашлички у мікрохвильовій печі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
4 шт.
Соус соєвий Kaiseki 1л
60 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
15 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
5 г.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
30 г.
Часник Iberica зубчики 100г
2 шт.
Карі Ayfer Kaur порошок 50г
3 г.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно курячі грудки помити та нарізати кубиками середнього розміру або смужками близько 3 см. Змішати усі інгредієнти для маринаду, додавши часник, пропущений через прес. Нарізане куряче філе покласти в маринад, притиснувши зверху тарілкою та поставити не менше ніж на 2 години в холодильник.
02
Дерев'яні палички-шампури заздалегідь покласти у воду на 15 хвилин. Насадити промариновані кубики на шампури, а якщо м'ясо нарізане смужками, то намагатися одягнути всю смужку у вигляді хвилі.
03
Покласти шашлички із курки на тарілку для мікрохвильової печі та готувати на максимальній потужності протягом приблизно 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)