
Качка з яблуками та брусничним соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе качки Roldrob заморожене 500г
2 шт.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
4 шт.
Апельсин
1 шт.
Портвейн Graham's Fine White білий 19% 0.75л
40 мл.
Гвоздика Auchan 10г
4 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Соус Асканія брусничний 300мл
100 г.
Етапи приготування
01
Філе качки нарізати на 4-5 частин кожне. При цьому вирізати жир і зайву шкіру.
02
Яблука помити, очистити від шкірки та нарізати на середні шматочки.
03
Качку та яблука викласти в пароварку. Видавити сік із апельсина, додати до соку портвейн, змішати.
04
Сумішшю з апельсинового соку та портвейну залити качку з яблуками, посипати зверху гвоздикою. Готувати 12-15 хвилин. Подавати з брусничним соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)