
Віденський шніцель
Страва має не даремно саме таку назву. Спочатку шніцель відносили до страв віденській кухні. Тому й саме слово "шніцель" німецького походження. Означає воно "відрізочок" або "скибочка". Шніцель дуже схожий на відбивні. Але й так само і має ряд відмінностей. По-перше, для шніцеля не обов'язково відбивати м'ясо, на відміну від відбивних (їх-то відбити обов'язково, зрозуміло навіть за назвою). А по-друге, шніцель має інший спосіб смаження. Його потрібно смажити у великій кількості олії, як у фритюрі. Тоді він буде мати свою знамениту золотисту скориночку від панірування. Шніцель можна подавати з будь-яким гарніром і салатом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Відбивна теляча на кістці
4 шт.
Борошно 7 1кг
150 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Олія соняшникова салатна 500мл
10 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Змішати борошно з сіллю і перцем.
02
Окремо змішати сіль із хлібними крихтами.
03
У мисці збити яйця.
04
Телячі відбивні обваляти в борошні із сіллю, опустити в яєчну суміш, потім в сухарі.
05
Розігріти сковороду з маслом. Смажити м'ясо з кожного боку по 2 хвилини.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)