
Цвітна капуста, обсмажена в сухарях
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста цвітна
700 г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Спеція Базилік сушений
2 ст.л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Приправа Ласочка Пава приправа універсальна 30г
за смаком
Етапи приготування
01
У великій каструлі доведіть воду до кипіння.
02
Тим часом розділіть цвітну капусту на окремі великі суцвіття. Посоліть киплячу воду і відваріть в ній капусту протягом 10 хвилин.
03
Потім злийте воду, остудіть капусту і розділіть її на на ще дрібніші суцвіття.
04
Яйця злегка збийте виделкою з сіллю і перцем.
05
Сушений базилік або іншу зелень (якщо вона свіжа - дуже дрібно поріжте її) з'єднайте з панірувальними сухарями. Також до сухарів можна додати будь-які прянощі і приправи за смаком, якщо ви хочете більш ароматну паніровку.
06
У сковороді розігрійте олію.
07
Кожне суцвіття капусти спочатку вмочіть в яйця, потім обваляйте в панірувальних сухарях
08
Обсмажте капусту в розігрітій рослинній олії з двох боків до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)