
Тефтелі по-датськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вирізка свиняча
500 г.
Огірок солоний Діана-М 650г
2 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
2 ст. л.
Сік Наш сік томатний 950мл
250 мл.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
3 ст. л.
Пиво світле Volfas Engelman 5,2% 0,568л
125 мл.
Цибуля ріпчаста молода
2 шт.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Етапи приготування
01
М'ясо разом з однією цибулиною пропустити через м'ясорубку. В отриманий фарш додати яйце, сіль і перець, ретельно перемішати.
02
Сформувати кульки з фаршу розміром з невелике куряче яйце і трохи приплюснути їх. Після, запанірувати в борошні. Обсмажити на олії з двох боків до рум'яного кольору, і покласти ребром у вогнетривкий посуд.
03
Огірки очистити від шкірки і нарізати тонкою соломкою.
04
Очистити другу цибулину, розрізати навпіл, кожну половину нашинкувати тонкими півкільцями і спасерувати на олії.
05
На сковороду з цибулею вилити томатний сік і пиво, за смаком посолити, закип'ятити.
06
Залити тефтелі соусом із соку, пива та цибулі, посипати зверху огірками.
07
Тушкувати тефтелі на слабкому вогні до м'якості огірків. Подавати з картопляним пюре або макаронними виробами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)