
Кисло-солодкий стір-фрай зі свинини
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вирізка свиняча
500 г.
Броколі
300 г.
Перець Каппа солодкий
3 шт.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
3 пера
Соус соєвий Chong 1л
2 ст л.
Оцет яблучний Borges 250мл
2 ст. л.
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
1,5 ч. л.
Ананаси Helcom Шматочки в сиропі 565г
150 г.
Вода негазована Аквуля 2л
60 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Етапи приготування
01
Броколі розділити на суцвіття і відварити в підсоленій воді до м'яко-хрусткого стану.
02
Перець нарізати на квадратики зі стороною 2-3 см. Із вирізки прибрати зайвий жир і плівки, нарізати на довгі тонкі шматочки. Посолити.
03
Обсмажити м'ясо в декілька заходів на сильному вогні по 1-2 хвилини з кожного боку. Перекласти на тарілку.
04
У тій же сковороді обсмажити до м'яко-хрусткого стану солодкий перець і нарізані білі частини цибулі.
05
Для приготування соусу змішати оцет, соєвий соус, 100 мл. сиропу від ананасів, 60 мл. води і крохмаль.
06
До перцю додати м'ясо, шматочки ананаса, броколі і соус. Смажити на невеликій кількості оливкової олії, помішуючи, поки соус не загустіє і не почне огортати продукти, а броколі не прогріється. Подавати, посипавши дрібно різаною зеленою цибулею з відвареним рисом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)