
Шведські котлети з буряком і смаженою цибулею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш свинячо-яловичий Український охолоджений
300 г.
Цибуля
100 г.
Буряк Грінвіль варений цілий 500г
100 г.
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
3 ст. л.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю дрібно нарізати і посмажити до золотистого кольору на соняшниковій олії.
02
Варений буряк натерти на дрібній терці.
03
До фаршу додати буряк, сухарі, яйце і дві третини обсмаженої цибулі. Посолити, поперчити за смаком.
04
Фарш добре вимішати і сформувати 8 котлет.
05
На розігрітій олії обсмажити котлети з одного боку. Потім перевернути і обсмажити з іншого боку. Далі закрити кришкою, смажити 5-10 хвилин на маленькому вогні, до повної готовності котлет.
06
При подачі на стіл прикрасити рештою смаженої цибулі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)