
Весняна печеня з курки і молодої картоплі
Звичну нам печеню абсолютно незаслужено вважають зимовою стравою. Яскрава весняна зелень, курячі стегенця і молода картопля вдало поєднуються в рецепті цієї ситної страви. У кожну страву з курки завжди хочеться додати ексклюзиву, щоб кожного разу вона мала неповторний смак. Ніжне куряче м'ясо як можна краще підходить до ранньої картоплі. А брокколі, зелений горошок і зелень додадуть страві не тільки яскраве кольорове оформлення, але й так потрібні вам навесні вітаміни і мікроелементи. Завдяки соусу песто страва набуває не тільки гармонійний смак, але і запам'ятається вам надовго.
Інгредієнти
Оливкова олія
1 ст. л.
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Дрібна молода картопля
300 г.
Овочевий бульйон
425 мл.
Броколі
300 г.
Зелений горошок
140 г.
Зелена цибуля
1 пучок
Соус песто
2 ст. л.
Петрушка
100 г.
Кріп
100 г.
Курячі стегенця
500 г.
Сіль
за смаком
Перець
за смаком
Етапи приготування
01
Розігріти оливкову олію в глибокій сковороді з масивним дном. Додати подрібнену цибулю, пасерувати на слабкому вогні близько 5 хвилин. Відправити в сковорідку курячі стегенця без шкіри і кісток і готувати, поки вони не побіліють.
02
Додати дрібну молоду картоплю, влити бульйон і поперчити. Довести до кипіння, накрити кришкою і тушкувати приблизно 30 хвилин.
03
Додати броколі, зелений горошок і зелень, готувати під кришкою 5 хвилин. Потім вмішати соус песто, прогріти і подавати страву до столу. Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів