
Лосось з духовки в медово-імбирному маринаді
Скажемо відразу, ця риба для людей, які віддають перевагу незвичайним на смак стравам. Погодьтеся, не всі люблять імбир, а тим більше в поєднанні з медом і гірчицею. Але не поспішайте відмовлятися робити цей запашний маринад! Це тільки здається, що смак риби буде дивний і не зовсім приємний. Коли ви подасте страву на стіл, всі гості будуть приємно здивовані цьому запашному запаху. А смак, який на перший погляд досить незвичайний, зачарує їх назавжди. Риба в такому маринаді виходить м'якою, соковитою і незабутньою на смак.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Стейк лосося охолоджений
2 шт.
Мед Літній Мед 750г
2 ст.л.
Імбир
10 г
Соус соєвий Chong 1л
1 ст.л.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
5 г
Лимон
50 г
Кунжут
за смаком
Етапи приготування
01
Підготувати ємність для запікання, застелити її фольгою з розрахунком, щоб нею можна було закрити ємність зверху.
02
Викласти в неї стейки. Змішати всі інгредієнти для маринаду (мед, імбир, соус, гірчицю, лимонний сік), залити ним рибу і залишити в холодильнику на 1 годину маринуватися.
03
Духовку розігріти до 180°C градусів.
04
Дістати рибу з холодильника, укласти ємність з лососем на фольгу. Фольгу закрити. Запікати рибу при 180°C градусах: перші 10 хвилин із закритою фольгою, решту 20-25 до готовності - відкривши фольгу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)