
Різото з шампанським, креветками і гребінцями
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
50 г.
Рис пропарений
120 г.
Шампанське Taittinger Nocturne біле сухе 12,5% 0,75л
200 мл.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
400 мл.
Гребінці морські 10/15 свіжоморожені
230 г.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
50 г.
Креветки очищені варено-морожені 31/50
100 г.
Етапи приготування
01
Розігріти сковороду з вершковим маслом на середньому вогні. Всипати подрібнену цибулю, обсмажувати протягом 1 хвилини. Додати рис, обсмажувати ще 2 хвилини.
02
Влити в сковороду шампанське, продовжувати готувати, поки рідина не випарується, при цьому постійно помішуючи.
03
Поступово вливати бульйон, постійно змішуючи, давати рідині випаровуватися, протягом 15 хвилин.
04
Додати в рис креветки і гребінці, готувати ще 5 хвилин. Додати за смаком сіль і перець, додати тертий пармезан.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)