
Пряна форель з огірком
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе форелі Норвезьке охолоджене
800 г.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
100 мл.
Часник
2 шт.
Імбир
40 г.
Спеція Кумін мелений
1 ч. л.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
50 мл.
Перець каєнський Now Foods 500мг 100 капсул
0,2 ч. л.
Оцет рисовий Akura 200мл
2 ст. л.
Огірки солені
2 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
100 мл.
Кінза 70г
0,5 пучка
Етапи приготування
01
Кінзу подрібнити, імбир очистити і дрібно нарізати. Половину подрібненого імбиру змішати з кінзою в мисці, додати в миску йогурт, кумин і каєнський перець.
02
Рибу покласти в маринад в мисці. Необхідно маринувати рибу одну ніч.
03
Огірки нарізати соломкою, змішати огірки з імбиром, який залишився, додати в цю суміш оцет і кінзу. Додати перець за смаком.
04
Витягнути рибу з маринаду, розігріти сковороду-гриль, змастити олією, викласти рибу на сковороду, обсмажити з обох сторін протягом 6 хвилин.
05
При подачі викласти рибу з гарніром з огірків.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)