
Свинина в апельсиновій глазурі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
1 кг.
Апельсини 1кг
1 шт.
Шампунь твердий Cosmia Bio з екстрактами лаванди та імбиру 85г
1 ст. л.
Соус соєвий Chong 1л
2 ст. л.
Мед Літній Мед 750г
2 ст. л.
Етапи приготування
01
М'ясо вимити, обсушити, натерти сіллю і перцем, і обмастити з усіх боків рослинною олією. Покласти м'ясо на змащене олією деко.
02
Запікати в духовці при температурі 180°С 70 хвилин.
03
Приготувати апельсиновий сироп. Для цього апельсин вимити й обсушити. За допомогою дрібної терки з половини або з третьої частини апельсина зняти цедру. Потім розрізати апельсин навпіл, і з обох половинок вичавити сік.
04
Очистити корінь імбиру і натерти його на дрібній тертці. У мисці з'єднати апельсиновий сік, цедру, імбир, соєвий соус і мед. Все добре перемішати і поставити на сильний вогонь. Варити сироп до загусання.
05
Вийняти м'ясо з духовки, обмазати його сиропом і запікати ще 10 хвилин. За цей час м'ясо можна ще 2 рази змастити сиропом. Готову свинину викласти на листя салату і прикрасити кружальцями апельсинів.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)