
Свинячі реберця у соєвому соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Реберця свинячі Алабама охолоджені
2 кг.
Соус соєвий Chong 1л
200 мл.
Часник
4 зубчика
Бад’ян Еко 6г
2 шт.
Оцет Develey винний білий 6% 250г
2 ст. л.
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Свинячі реберця розрізати на частини і укласти в каструлю. Залити соєвим соусом і додати 2 ст. л. винного оцету.
02
Додати в каструлю часник, який пропустити через прес, імбир, нарізаний на шматочки і зірочки бадьяна.
03
У каструлю додати холодної води так, щоб реберця були повністю покриті.
04
Вміст каструлі довести до кипіння на сильному вогні, потім зменшити вогонь до мінімуму і варити реберця до готовності.
05
Потім зняти каструлю з вогню і вийняти звідти реберця. Потім їх обсушити і швидко обсмажити на грилі.
06
Подавати готові реберця варто гарячими і з зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)