
Перепілки по-царськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перепілка
4 шт.
Печінка куряча розморожена
200 г.
Яблуко Джонапринц 70+
1 шт.
Бекон охолоджений
200 г.
Часник та петрушка Badia 141,7г
20 г.
Кріп Деко сушений 6г
20 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Часник
4 зубчики
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Соус соєвий Chong 1л
1 ст. л.
Мед Літній Мед 750г
1 ст. л.
Паприка різана червона
1 ч. л.
Журавлина
100 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Перед приготуванням перепелів слід ретельно промити в холодній воді й обсушити тушки паперовою або полотняною серветкою.
02
Наступний етап - приготування маринаду. Потрібно змішати оливкову олію, соєвий соус, мед і паприку. Натерти отриманною сумішшю перепелів і залишити їх на 30 хвилин у холодильнику.
03
Для приготування начинки курячу печінку нарізати невеликими кубиками й обсмажити на пательні в рослинній олії протягом 7-10 хвилин. Яблуко очистити від шкірки, вийняти середнку і нарізати його кубиками. Додати яблуко в пательню до печінки, та обсмажувати їх разом ще 3-4 хвилини. Посолити і поперчти за смаком.
04
Остудити начинку до кімнатної температури і нафарширувати нею перепелів. У кожну тушку додати зубок часнику і пару гілочок кропу й петрушки.
05
Сформувати тушку. Для цього крила пташки заправити їй на спинку. Для заправки ніжок розрізати очеревину на 5-6 мм від уже наявного поздовжнього розрізу. Вставити в нього спочатку одну ніжку, потім другу.
06
Нарізати бекон (або шпиг) тонкими широкими пластнками. Огорнути цією "ковдрою" перепелів. Закріпити бекон, проткнувш птичку дерев’яною шпажкою.
07
Викласти нафаршировані сформовані тушки у вогнетривку форму, полити залишками маринаду і випікати в духовій шафі протягом 30-35 хвилин при температурі 170-180 °C.
08
Для соусу ягоди протерти крізь сито, пюре перелити в кастрюлю, туди ж додати цукор і лимонний сік. Постійно помішуючи, варити до загустіння. Подати соус запечених перепелів.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)