
Цибулево-грибні кульки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Волоський горіх
400 г.
Гриби Гливи
200 г.
Помідори Helcom сушені з журавлиною в олії 327мл
4 шт.
Паприка різана червона
2 ч. л.
Кінза 70г
30 стебел
Петрушка 70г
20 стебел
Часник
1 шт.
Цибуля червона
4 шт.
Перець кайєнський Badia мелений 49,6г
за смаком
Прянощі Любисток для глінтвейну 10г
за смаком
Етапи приготування
01
Горіхи залити водою на 1 годину. Після чого, воду злити, горіхи висушити на паперовому рушнику. Помідори замочити у воді на 2 години, після також обсушити.
02
Змішати в блендері горіхи, паприку, гриби, помідори, часник, петрушку, кінзу, червоний і кайенский перець, нарізану цибулю. Подрібнити блендером до однорідної маси.
03
Масу з блендера скачати в кульки. Покласти на сушку на 8-24 години при температурі 40ºС, при цьому кілька разів необхідно перевернути.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)