
Крученики з лісовими грибами в сметанному соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Биток свинячий з кісточкою
6 шт.
Гриби Боровичок білі сушені 50г
200 г.
Вода негазована Аквуля 2л
400 мл.
Сметана ХМЗ 20%
150 мл.
Сир Пирятин Сметанковий твердий 50%
50 г.
Цибуля
1 шт.
Олія соняшникова салатна 500мл
6 ст. л.
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
2 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Гриби залити 350 мл. окропу. Залишити на 1 годину. Відцідити. Гриби дрібно порізати.
02
У глибокій сковороді розігріти 2 ст. л. соняшникової олії, додати порізану цибулю. Томити до прозорості. Додати гриби, трохи посолити і томити все разом ще 3-4 хвилини. Зняти з вогню і дати трохи охолонути.
03
Битки гарненько відбити з двох сторін. Приправити з двох сторін сіллю.
04
Натерти сир на крупній терці і додати до грибів, добре перемішати.
05
Начинку розділити на 6 частин. На кожен биток викласти трохи начинки, розподілити по центру битка, залишаючи вільними края і щільно загорнути. Сколоти зубочисткою.
06
У великій сковороді розігріти олію, яка залишилась, викласти крученики і смажити до зарум'янювання з кожного боку. Влити 1/3 грибної рідини, зменшити вогонь до мінімуму, накрити кришкою і томити ще 5-7 хвилин, до м'якості.
07
Зняти кришку, перекласти крученики на чисту тарілку, тримати в теплі. У сковороду в якій смажилося м'ясо влити грибну рідину, що залишилась. Збільшити вогонь до максимуму і уварювати до 1/4 початкового кількості.
08
У кручеників вийняти шпажки. До увареної рідини додати сметану, зменшити вогонь, довести до кипіння і перекласти в соус крученики. Добре прогріти все разом.
09
Крученики викласти на тарілку. Крохмаль змішати з 50 мл. холодної води. Додати до соусу і варити помішуючи до загустіння (1-2 хвилини). Зняти з вогню, спробувати соус, посолити, якщо потрібно. Полити крученики соусом і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)