Креветки по-креольськи
Так як креветки виловлюють круглий рік, знайти їх в супермаркеті не складе труднощів. Але тут теж є свої нюанси. Термін зберігання їх дуже малий. Тому після того, як їх піймали, їх відразу ж термообробляють і заморожують. У такому вигляді вони і потрапляють в магазини. І саме тому приготувати їх не важко. До того ж і часу потрібно зовсім мало. Креветки по праву вважаються зразком здорової їжі, так як в них є дуже багато речовин, які потрібні людині. Крім фосфору, йоду і натрію в них є ще дуже багато корисних елементів. Також приємно те, що в них мало жирів і багато протеїну, тому приготувавши креветки по-креольски, ви можете їх подавати і до вечері теж.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Кмин Еко римський 15г
1 ч. л
Сіль Єгипет
за смаком
Креветки очищені варено-морожені 31/50
1100 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ч. л.
Спеція Суміш перців
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Змішати у великій мисці оливкову олію зі спеціями і ретельно перемішати.
02
Додати очищені креветки і перемішати.
03
Викласти креветки на велике деко.
04
Запікати 10-12 хвилин, до готовності.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)